Nummer 17

En artist du gillar
 
Tur att de inte frågar efter favoriten, för det blir svårt att välja! Men en riktigt bra kille som kallar sig för Panda da panda lyssnar jag en hel del på just nu. Han är grym!
 
 
Se hela listan HÄR!

Nummer 16

Ett band du gillar
 
Finns ju så många :O Men Mumford and sons har varit mina favoriter under ett bra tag nu så ;) LOVE <3

 
Se hela listan HÄR!

Nummer 15

En bild av dig för ett år sedan
 
 
Nu är denna bilden äldra än 1 år. Den är nog mellan 1,5 och 2 år gamla, men det får duga ;)
 

Nummer 14

Tio saker du vill
 
  1. Ha 20 grader varmt ute och massor av sol
  2. Ta studenten!!
  3. Börja jobba
  4. Köpa ett nytt kameraobjektiv
  5. Åka utomlands
  6. Skaffa en egen lägenhet!
  7. Köpa massa nya och fina kläder
  8. Vinna på lotto så jag kan uppfylla tidigare punkter!
  9. Kunna rita och måla som en gud
  10. Ha sovmorgon imorgon

Nummer 13

Vad du åt till middag idag?

Är framme i stugan i Branäs nu och har käkat Amandas köttfärssås ikväll, riktigt god :D

Kommer nog vara rätt dålig på att blogga hela veckan då jag bara har mobilen att skriva på.. Men ni får nöja er ;)

Födelsedagar

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min älsklings födelsedag!

Det blev frukost på sängen för hans del, ett måste ;) Sen fick han en Celvin Klein plånbok och 2 par Björn Borg kalsonger, tror han blev rätt nöjd iaf :)

Nu sitter vi på bussen upp mot Hagfors, ska fira två hedströmare :) Tommy och hans syster :) Blir trevligt!

Sen ikväll så måste jag hem igen och packa i all hast för imorgon när vi åker till Branäs i en vecka :)

Kan ju kort säga att jag var hemma hos Amanda igår på hennes födelsedagsfest också, kom dit rätt sent så blev ganska kort festande för mig och Tommy ;) Men det var en riktigt roligt och trevligt fest! :)

Allt för mig! Senare ikväll får ni väll se vad jag käkat till middag, enligt fina listan ;)

Nummer 12

Smink du använder
 
Till vardags använder jag foundation (Loreal true match), puder (Loreal true match), mascara (Maybelline New York) och mörk ögonskugga (Maybelline New York)
 
Ofttast hinnare jag bara ta på mig lite mascara på morgonen innnan skolan tyvärr.. Detta för att jag alltid vaknar så jävla sent.. Men när jag har tid så brukar jag använda det jag nyss nämt :)
 
Se hela listan HÄR!

Nummer 11

Meningen bakom bloggnamnet
 
Ganska enkel fråga! c:t i cMorell står för Corinne och Morell står för Morell ;) Mitt namn helt enkelt! Ville ha ett ganska kort bloggnam så tyckte att det blev rätt bra :)
 
Världens kortaste inlägg, ja. Men inte så mycket mer att tilllägga ;)
 
Se hela listan HÄR!

Nummer 10

Din värsta ovana
 
Just för tillfället så har jag en extrem ovana att inte gå upp på morgonen. Kommer sent till skolan mins en gång i veckan och alla andra dagar när jag faktiskt hinner, så vaknar jag 10 min innan bussen. Så då ser jag ut som en riktig slempropp hala dagen i skolan istället :( För tillfället så har jag fem olika alarm som ringer runt 7 tiden, men det hjälper inte.. :/

 Haha så dålig! Men det är nog bara en period jag har, släpper nog snart ;)
 

Se hela listan HÄR!

Nummer 9

Något som du ser fram emot, och varför
 
Just nu ser jag fram emot extremt många saker! Så jag gör en kort liten lista på några av de grejerna som jag ser frem emot mest! Nummer 1 ligger närmast i tiden ;)
 
  1. Om mindre än en vecka så åker jag med min familj och våra grannar till Branäs under en veckas tid. Tidigare år har vi varit iväg till sälen men iår ville vi testa något nytt. Det är inte lika stort som sälen men det ska bli jävligt kul ändå, då jag aldig vart där tidigare ;) Sen så kommer Amanda att vara 18 när vi är där, så det blir after ski, utekvällar osv :D Ska bli svin kul! :D

  2. Och om knappt 100 dagar bara så åker jag på studentresa till Ayia Napa med massa roliga människor! Längtar så jag nästan dör ;)

  3. Sedan efter Ayia Napa så är det inte många dagar till bal och student. Det jag längtar och ser fram emot mest måste jag ändå säga är studenten! Ska bli så otroligt gött att slippa gå upp tidigt, ta bussen till skolan och sedan efter en lång skoldag så ska man hem och plugga vidare på egen han. VILL JOBBA!


 

 
 

Nummer 8

 

Vad har du gjort idag?

 

 

Idag är det söndag och det har vart en rätt bra sådan! Imorse åt jag kebabrulle till frukost samtidigt som jag skrev ett svenska tal till imorgon :) Jag har också hjälpt pappa att sätta upp lister i vardagsrummet som vi renoverat, bara golv kvar nu :)

 

Sen vart vi på kalas hos min morbror som fyllde år i tordags, han bjöd på en hemagjord smörgåstårta som var riktigt mumsig! :D

 

Precis kommit hem nu och bara chillar :D Ska nog hel till Caroline och Jonas lite senare ikväll för att ta lite kort på Melker med den analoga kameran som jag kan framkalla imorgon. Ska bli riktigt kul! :D

 

Det är väll min dag idag det :)

 

Se hala listan HÄR!

Pyssel

Tommy har vart och dömt nu i ett par timmar, så jag har passat på med att pyssla med hans alla hjärtans dag present! Är riktigt nöjd! ni får se vad jag åstakommit imorgon ;)
 
Annars då.. Dagen har vart chill, var på universitetet och hade APU. Vi labbade lite och hade föreläsningar på ett par olika utbildningar, drygt men det duger :) Sen hem, chilla sönder med min goding innan han stack på match, och nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem typ ;)
 
Juste!! Min header på bloggen verkar ha försvunnit, har ingen aning om varför men jag tänkte fixa en ny snart, så ni får leva utan till dess :)
 
PUSS!

Nummer 7

Vad köpte du sist?
 
Det senaste jag köpte var eet litet mellanmål, nämligen en yogurt!
 
Se hela listan HÄR!

Nummer 6

 
 
Din outfit idag
 
Idag är det ju söndag, så har på mig riktigt slappa kläder! 
 
 
Legginsen är mammas och i storlek L så är mer som mjukisbysor typ ;) Sen så har jag ett vanligt vitt linne, och en gammal skjorta som jag fått av Emma en gång i tiden, tror den är från H&M :)
 
Se hela listan HÄR!

Gömmer mig

Satans så kallt det är överallt :O Har legat under täcket och värmt mig hela dagen..

Var ju som sagt uppe i Sunnemo igår, alltid trevligt :) Vi åkte skoter, käka Sveriges godaste kebab och bara chillade :) Och tidigt imorse så åkte vi hem mot Karlstad igen :)

När vi kom hem så blev det frukos (rejäl frukost för en gångs skull) och efter det så gick vi båda två och oss sig under täcket igen.. Sov i typ 2 timmar innan Tommy åkte iväg för att döma, och jag tog lite nudlar till lunch.

Nu är jag alltså helt själv hemma och tänkte städa mitt rum samt plugga lite.. Men har inte kommit så långt än.. Gick ner och gömde mig under täcket direkt efter lunchen istället..

Så jag ligger nog kvar här ett tag till innan jag tar tag i städningen. Tänkte sätta på en film på viaplay :) Drama tror jag bestämt det blir ^^

Nummer 5

Något du saknar
 
Någonting som jag saknar lite då och då är dansen som jag höll på med för ca 5 år sedan nu. Det är ingenting jag tänker på jätte ofta men jag minns hur roligt det var att ha någon riktig hobby och sport som man tränade på flera dagar i veckan. Det var så himla mycket roligare att träna när man kände att man blev bättre på någonting man älskade. Nu när man åker till gymmet är det för att hålla sig i form, inte lika kul enligt mig :)
 
Vet inte om jag skulle vilja börja med dansen bara för att jag saknar den. eftersom det var så längesen så skulle det ju nästan vara som att börja om helt och hållet.. ;)
 
Sen finns det såklart många andra saker jag saknar, men detta är något jag kom att tänka på just nu :)

 
Se hela listan HÄR!

Lonely

Usch känner mej så ensam när jag ligger helt själv i sängen, har ju ingen att mysa med :( Min älskling sover uppe i Sunnemo inatt efter att ha dömt hockey i Munkfors. Men jag åker upp till han imorgon igen, som tur är! :)
 
Haha ne men ärligt, nu när jag är van att alltid ha min sötnos brevid mig när jag både somnar och vaknar så känns det undrligt när han är borta, saknar han! <3
 
Nu ska jag kolla lite film innan jag somnar tror jag! Godnatt och sov så gott! ;)

Nummer 4

Någon du älskar
 
Det finns en person här i varlden som jag älskar mer än allt annat! Det är min undarbara och fina pojkvän Tommy! <3 Vi har varit tillsammans i drygt 5 månader nu, och de har verkligen varit bland de bästa i mitt liv! Är så otroligt glad att jag har honom vi min sida! <3
 
 
Se hela listan HÄR!

Nummer 3

Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen
 
Oj finns så många, men måste ändå säga Thailand! Var där under två veckors tid (år 2009 om jag inte har fel) och skulle verkligen inte ha något emot att få uppleva dem igen! Stället är ju verkligen något extra! Människorna, kulturen, miljön, vädret, de billiga priserna (jämfört med sverige) och massa mer! Saknar det verkligen! Men jag ska tillbaka, många gånger om! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev en redig bildbomb, men det är väl bara kul?! :)
 

Nummer 2

Berätta om en person som haft stor påverkan till den person du är idag
 
Den här var lite svår.. Men såklart har min familj påverkat hur jag är som person mest. Det är ju trotts allt de som jag växt upp med och det är ju mina föräldrar som uppfostrat mig ;) Annars så påverkar ju ens vänner en också, och det är väll inget undantag med mig (som tur är). Tycker de gjort ett bra jobb?! ;)
 
Får bli detta svar, kort och tråkigt, förlåt. Men den var inte så lätt att utveckla till något mer ;)
 
Se hela listan HÄR!
 

Nummer 1

En bild från idag

 

Har faktiskt inte tagit någon bild idag. Men detta är den senaste jag tagit :)

 

 

Se hela listan HÄR!

List

Utmanar ödet och följer Emmas råd om att fullfölja en lista med 40 olika saker att blogga om! Det var en likadan lista som fick mig att sluta blogga sist, men den var ju bara på 30 dagar ^^ Nu är det alltså inte säker att det kommer upp en ny punkt varje dag nu, tror det var där skon klämde förra gången ;) Jag behöver lixom pauser ibland hihi ;) Men jag gör iallafall ett försök! Punkterna på denna listan var inte lika tidskrävande och jobbiga som på den förra. Så jag ska nog lyckas denna gång! :D

 

  1. En bild från idag
  2. Berätta om en person som haft stor påverkan till den person du är idag
  3. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen
  4. Någon du älskar
  5. Något du saknar
  6. Din outfit idag
  7. Vad köpte du sist?
  8. Vad har du gjort idag?
  9. Något som du ser fram emot, och varför.
  10. Din värsta ovana
  11. Meningen bakom bloggnamnet
  12. Smink du använder
  13. Vad du åt till middag idag
  14. Tio saker du vill
  15. En bild av dig för ett år sedan
  16. Ett band du gillar
  17. En artist du gillar
  18. Den tioende bilden på bloggen
  19. En plats du vill till just nu
  20. En tvserie som du älskar
  21. En bild av dig själv idag
  22. Din plånbok
  23. Din kamera
  24. En bild av dig skrattandes
  25. Något du inte kan lämna hemmet utan
  26. Din favoritblogg
  27. En maträtt du älskar
  28. Vad har du som bakgrundsbild på datorn?
  29. Din favoritstad
  30. En bild av dig själv för tre år sedan
  31. En vän du har haft sen 1:a klass
  32. Ett recept på en kaka du älskar
  33. En bild av dig själv som du är seriös på
  34. En bild av dig själv som du skrattar åt
  35. Något du aldrig tröttnar på att göra
  36. Vad har du i din väska?
  37. Dina bästa vänner
  38. En bild av ditt favoritsmycke
  39. Vad vill du bli när du blir stor?
  40. En bild på dig själv idag, och tre trevliga saker som har hänt sedan du började med listan.

Konica

Blev så avundsjuk på Emmas analoga kamera, så jag var tvungen att fråga mamma om hon också hade någon liggandes.. Och vipps så trollar hon fram en jätte fin Konica med två oliga objektiv!
 
 
Så igår var jag på en liten runda ute på stan med Emma där det blev en hel del foton tagna! Upptäckte däremot att jag inte kunde få fokus på långt håll, så det blev typ bara macrobilder. Sen när jag kom hem och prata med mamma så hittade hon en lite macrolins på ojektivet, och där var problemet löst!
 
Så jag tänkte faktiskt ge mig ut i solen idag igen, på skoghall blir det denna gång. Idag blir det nog lite annat än bara macro! ;) Senare i eftermiddag ska jag troligtvis med mamma till Caroline, Jonas och Melker. Där blir det nog några fina bilder på Melker också om jag får bestämma! (:
 
Resultat får ni nog se på måndag när jag har framkallat bilderna!
 
Allt för mig, tack och hej!
RSS 2.0