Liar liar pants on fire

Haha jag har inte städat men hängt en tvätt iaf, sen somnade jag i soffan runt 8 och vaknade nu ett par timmar senare, blir spännande att se om jag kan sova ikväll..

Godnatt

Hejhej alla söta vänner! Jag blev så stolt igår för att jag lyckades somna i någorlunda tid (mitt dygn har vart rätt fuckat i några veckor) somnade innan jämt efter 12-slaget så det kändes bra!

Men inatt gick det inte lika bra, gick och la mig i sängen i helt okej tid, men sen så kom jag ju på att jag inte tittat på paradise hotel denna veckan. Så jag gick in på tv3play och hejsanhoppsan så blev klockan över 05 och jag har redan hunnit va trött och överträtt så finns det ingen chans i världen att jag kommer somna inatt :)

Så nu när jag inte kommer sova något tänkte jag börja städa rummet lite såhär 06 på morgonen, dels för att det är väldigt stökigt men mest för att jag har lyckats tappa bort mina glasögon och min bettskena.. Båda brukar jag ha liggandes vid sängen så vi får väll se om jag hittar något.

Aja nu vet nu vad jag gör inatt iaf. Pusshej

Sick

Asså seriös, jag var på riktigt pepp på att börja träna ordentligt när jag väl skrev det för några dagar sedan. Jag kollade igenom Friskis schema och bestämde mig lite löst för vad jag ska träna och när, fixa iordning mitt egna lilla träningsschema i huvudet lixom! Men icke sa Nicke, precis då går jag och blir förkyld, mitt rum ser ut som i en den där nässpray reklamen.. Med andra ord blir det ingen träning för mig riktigt än.


Jaa nu är det inte så mycket att göra åt det, var bara tvungen att klaga lite! Nu ska jag jag iaf göra lite varm oboy, tina några gamla lussebullar och mysa framför HIMYM :)

Puss :*

Slapp dag

Hejhopp idag blir det en slapp dag! Jobbade natten till idag, och visst är det journatt som gäller så jag får ju sova hela natten. Men jag somnade så jävla sent och var tvungen att stiga upp tidigt så när jag kom hem la jag mig i sängen och sov ett par timmar till.. Känner att jag är påväg att bli förkyld också, så skadar väll inte med en slapp dag. 

Lite senare ikväll ska jag träffa Jennifer iaf, blir nog film och godis om jag får bestämma. 

Puss hej!

I'm back

Okej nu var min paus över, för ett tag iaf. Jag tror aldrig att jag kommer bli någon bra bloggare, jag ger upp alldeles för fort och ofta.. Men jag kommer tillbaka lite då och då iaf! 

Jag har hunnit med endel sedan senaste inlägget, bland snnat skaffat jobb, även om det inte är så många timmar så är det något, och nu efter nyår blir det mer verkar det som! De få som läser min blogg vet nog redan att jag är personlig assistent, och i vissa tillfällen servitris, men måste ju ändå skriva det! 

Jag har även börjat jobba ideellt på Friskis och Svettis som reseptionist, det är riktigt kul men nu efter nyår när alla har sina nyårslöften så är det väldigt mycket folk och det blir lite stressigt för en som inte är van kassan ;) känns iaf bättre och bättre för varje pass.

Ska börja satsa på träningen nu tänkte jag, känner att jag måste engagera mig i något, går hemma alldeles för ofta och bara slappar, inte fel det ibland, men jag börjar bli trött på det :)

Det var väll allt jag hade för idag, vi hörs :*
RSS 2.0