Nummer 22

Din plånbok
 
Jag har en billig plånbok från Clas Ohlson tror jag det är, plåtplånbok som rymmer ganska många kort, men jag tycker den är lite osmidig så ska köpa ny snart.
 
I plånboken har jag för tillfället iaf mitt körkort (för moppe hahah..), mastercardkort, mecenatkort, busskort och presentkort på ikea, mitticity och sf :)
 
http://feynman.omander-cdn.com/autogen/preset/aspectThumb/400x320/c066317c5312749710de200d8d58bfe8.jpg

Se hela listan HÄR!

Nummer 21

En bild av dig själv idag
 
 
Blåsigt på smögen!
 
Se hela listan HÄR!

Studenten

Idag var det en månad sen studenten och senaste dagen då man såg hela klasen samlad.
 
Även denna dag var precis som balen en av de bästa jag haft i livet! Så mycket glädje och skratt!
 
Dagen började tidigt, nämligen kl 06.00 var det champangefrukost hos Gson, riktigt mysigt!
 
 
Sen var det fotografering, klasstid, avslutning i auan, lunch, väntan inför utspringningen och sedan självaste utspringningen!
 
 
Och efter att ha fått hur mycket blommor, mjukisdjur, visselpipor och champange/cider så var det dags för flaket. Något av det roligaste på hela dagen faktiskt! Hela klassen var så glad och bara hoppade runt där i regnet haha! :D
 
 
Sen var det hem och käka tårta och öppna massa presenter! Fick väldigt mycket flytta hemmifrån grejer, vilket var precis vad jag önskat mig :D Annars fick jag smycken, pengar, precentkort och sånt :)
 
 
Sen var det förfest hos Issa innan vi åkte in till nöjes där festen drog igång på riktigt!
 
Som sagt en av de bästa dagarna jag haft, och det tackar jag hela klassen för!
 
Nu i efterhand så saknar jag klassen mer än jag trodde jag skulle göra faktiskt, trodde inte det skullevara så jobbigt men det är ju så många man typ aldrig kommer träffa mer :O Men de närmsta vännerna är ju som tur alltid kvar haha :D <3

Söa

Här får ni ett litet kort inlägg från mobilen här på söa! Är här med mor, Caroline och sötaste kusinen Melker! Han har precis tagit sitt första dopp i sjön ;)

 

 
 Men nu ska jag äta bullar så hade bra :D

Balen

Som utlåvat så har jag nu gjort ett litet inlägg om balen, som btw var för en hel månad sen nu :O Känns inte som det var så längesedan, men jaja.. :)
 
I alla fall så kunde jag inte önska efter en bättre bal än jag hade! Man kände sig så fin och uppklädd och det känndes ganska så maffigt att gå på röda mattan med så mycket folk runt om och sådär :p
 
Väl inne i CCC så var det ju först mingel, jag och min baldejt Joel var rätt tidiga så man hann med ett par välkomstdrinkar haha :) Sen satte vi oss med klassen och käkade vår trerätters meny, jag tyckte alla rätterna var riktigt goda och fina på tallriken :) Vinet vi fick var också helt okej, för att vara vin i alla fall;) Inte så förtjust i det i allmänhet så ;) Sen efter maten blev det vals och "vanlig" dans till bra musik!
 
Det var som sagt en riktigt fin, rolig och minnesvärd kväll och natt!! :D En av mina bästa dagar här i livet som jag mer än gärna skulle göra om 1000 gånger! :D
 
 
De flesta fotona är tagana av Camilla, men det finns ett par som är från Emma och mamma också  :)

Norge

Hej!

Jag är ganska precis hemkommen från en trevlig tripp i Oslo!

I lördags åkte jag alltså med Tommy till Norge, han har precis börjat jobba där som golvläggare :) Vi kollade runt inne i staden lite och hade det allmänt trevligt!

Och idag förmiddag kom Maria med sin mor dit så vi gick runt och lämnade lite CV till butiker, caféer och liknande :) Första gången jag sökt jobb utan datorn haha, usch så nervös jag var innan vi kom igång!! Men nu har jag iaf fått ut några ;) Innan vi åkte hem kollade vi också på boendet jag skrev lite kort om här om dagen. Det var riktigt fräscht, och det är sjukt billigt! Men man har verkligen inte mycket space för sig själv, typ fyra kvadratmeter eller något ;) Sen delar man kök och så då :) Får se vad det blir med det :)

Det var lite kort om Norge-trippen det, och här får ni några få fina bilder från staden! :))

Nummer 20

En tvserie som du älskar
 
Finns så många bra! Men jag måste ju ändå säga den jag följer just nu ;) Jag ska precis börja på sista säsongen av Prison break, ruskigt bra serie som Emma har tipsat om för länge sedan :)
 
Jag började titta på serien för ett par år sedan men kom inte så långt då, såg inte ens klart första säsongen innan det bara dog ut, minns inte varför jag slutade titta men jag är glad att jag tog tag i den igen ;)
 
 
Se hela listan HÄR!

Nummer 19

Tro det eller ej, men nu jävlar ska listan bli klar! Räkna inte med allt för många nummer i veckan bara ;)
 
En plats du vill till just nu
 
Svaret på denna fråga brukar typ året om vara UTOMLANDS för min del, alltid skönt att lämna Sverige lite korta perioder då och då ;) Men nu var det verkligen inte länge sedan jag var i Napa så det är inte så bråttom för mig. Istället så vill jag hemskt gärna till norge (räknas inte riktigt som utlandet för mig..) och börja jobba och tjäna massor av stålar så snart som möjligt!!
 
 
Se hela listan HÄR!

Virkade shorts

Köpte ett par shorts på Tradera här om dagen, måste börja köpa mer kläder där, så mycket billigare!
 
En sak som är jobbig är ju att man inte kan prova dem innan man köper men för vissa prislappar är det värt att chansa. 
 
Dessa shorts passade fakstiskt bra! :)
 
 
 
 
 
 

Design

Som ni kanske ser har jag ändrat på designen en del, det är fortfarande samma "grund design" som jag utgick från med förra designen men denna gången ändrade jag lite mer :)
 
Måste säga att jag är nöjd, tycker jag lyckades riktigt bra med headern.
 
Ananars då, det har inte hänt så mycket sen senaste inlägget egentligen. Jag är ju sommaranställd hos Funballz, men får aldrig några jobb.. Så det känns som ett sommarlov för mig nu, även om jag egenntligen är arbetslöt då. Men jag och Maria söker iaf massor av jobb i Norgge, framförallt Oslo, och på måndag ska vi kolla boende. Känns så sjukt, att flytta, till Norge!!!!
 
 
Jaaa, jag har jo lovat ett lite inlägg om bal och student också, de kommer inom snar framtid!
RSS 2.0