Fysik B ✔

Tjohoj!

Nu känns det så jävla mycket lättare att leva än det gjorde imorse och den senaste vecka. Äntligen gjort fysik provet! Spelar ingen roll hur det går, så glad att ha det gjort bara, nu ska jag börja leva lite igen :) Däremot tror jag tyvärr inte att provet gick så bra.. Men jag hoppas att jag fått godkänt iaf :)

Aja.. Nu är jag påväg hem iaf, har ett litet hål där jag tänkte käka något gott och pussa på min pojk så mycket jag hinner! Sedan ska jag tillbaka till skolan för att ha religionskunskap. Efter det ska jag hem och slappa sönder! Ska inte göra ett skit :D

Ja, vi höresssss!

Lite update

 
Vet att jag blivit lite sämre på att uppdatera här. Men har faktiskt himla mycket annat att tänka på för tillfället! Jag har bland annat fysikprov på tisdag som jag måsta plugga aschlet av mej till för att få godkänt typ.. Så nu vet ni vad min helg kommer bestå av :)
 
Nej jag ska inte bara plugga såklart, skulle jag aldrig skara av! Ikväll ska jag hem till Emma och ha en mysig filmkväll med trevligt folk tillexempel, ska bli extremt mysigt :)
 
Annars då.. Har väll inte hänt sådär jätte mycket det senaste, förutom att det har varit jätte fint väder hela veckan och jag har varit så otroligt sugen på att ta ut kameran och ta massor av bilder! Men det har jag inte hunnit med, tyvärr :( Men vi får hoppas att det är lika fint nästa vecka!! 
 
Allt för mej, puss på dej!

Shai

 
 
Skickade efter en Shai rakhyvel för några veckor sedan, helt gratis :D 
Fick den i brevlådan för ett par dagar sen, och testade den idag, riktigt bra! Aldrig haft så underbara ben! <3
men jag är för fattig för att ha ett "abonnemang " på de, så måste ringdrill dom och säga det snart.  
 
 
Klicka på bilden för att komma till sidan :)

Gårdagen, en lördag

Igår var första dagen på typ två veckor då jag inte publicerat ett inlägg, men däremot så skrev jag typ fyra stycken i fredags, så det går jämt ut! :D

Igår var iaf en bra dag! Började på bästa möjliga vis, med en mysig sovmorgon! Sen jämt efter lunch så hoppade jag och Tommy på en buss till Sunnemo (eller Munkfors, går inga till Sunnemo på helgerna ^^).

Vi hjälpte Tommys pappa att flytta lite, även om de var typ klara när vi kom.. Tanken som räknas!! ;) Sen blev det tårta hos Tommys mor, då hon fyllde i veckan :) Mycket trevligt!! Sen till sist så åkte vi med hem till Tommys syster där vi körde en massa playstation, riktigt kul! Och nu ska vi sova i deras gästrum för att till morgonen åka hem igen!

Då blir det plugg för full rulle plus lite fotografering med Emma :D

Godnatt på errr!

Filmmys

Läste boken "Sandor / slash / Ida" för några år sen, men aldrig sett filmen. Så nu när jag hitta den på   så kändes det inte mer än rätt att välja just den!
 
 
Och mitt tilltugg till filmen ikväll blir CocaCola med citron, Pringels och Marabou! <3
 
 

Poop Friday

Okej. Jag tror detta kan vara den tråkigaste fredagen på länge.

Planerna för idag var antingen Tempel med tjejerna, älsklingen och lite klassfriends eller bio med godingen. Såg faktiskt fram emot idag!

Men det blev inget av det, känner mej inte frisk nog för att festa och Tommy fick en match att döma så han är borta hela kvällen. Så istället kommer jag nog att ligga hemma och jobba med frågor till samhällskunskapen och kolla massa film och äta chips helt själv!

Fick iaf klart samhällskunskaps filmen som skulle vara klar idag, proppa i mej massa Ipren och stack till Emma. Känns skönt att ha gjort något vettigt under dagen iallafall! Måste säga att den blev jävligt bra dessutom!

Aja nu har jag iallafall lagat massa lasagne och ska står i ugnen nu. så ska äta om typ 20. Ska bli gotti :)

Vill ha!

Asså, nu när det är typ -70 grader ute så vill iallafall jag bara hoppa över ett par, tre, fyra eller fem månader så att det kan bli sommar!!

No school

Jag som så att det skulle bli en bättre dag idag.. Men usch så fel jag hade!

Igår kväll mådde jag verkligen toppen, och var 100% säker på att jag skulle upp dagen därpå, till skolan. Men runt halv 7 vaknade jag av att det kändes kallt och svettigt på samma gång, så nu ligger jag fortfarande i sängen, med snuva och mensvärk precis som igår, men idag har jag även lite mysig feber alltså.

Precis som igår så är det helt fel dag att vara hemma på då vi hade som en redovisnings liknande grej i samhällskunskapen, vi skulle grejat med filmen som skulle vart inne igår, skulle gå igenom grejer till fysikprovet som kommer snart och så skulle vi börja med en helt ny kurs, matte E..

Men istället ligger jag här.. HEJ fredag, vad roligt vi kommer ha!

Tråkig dag, bra musik

Idag har det varit en jobbig dag, ont i halsen och en förjävlig mensverk :/ Stannade hemma tillomed, kunde inte gå upp ens.. Helt fel dag att vara hemma på då jag bara hade viktiga lektioner och saker att göra i skolan, men det får lösa sej ändå.
 
Har iallafall försökt att plugga så mycket som möjligt, samhällskunskap är #1 idag då jag ska lämna in typ 765754 stycken asroliga instuderingsfrågor imorgon bitti. Har 4 kvar nu tror jag, men de kräver ju typ ett halvt A4 långt svar till varje också.. Som ni kanske märker så är jag inte på topp idag, men blir nog bättre imorgon :)

 Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på Mumford and sons, älskar dom! <3
 
 
Samtidigt som jag lyssnar på så fin musik så jobbar jag alltså med instuderingsfrågorna :) Laddar ner ArchiCad också, men det är inte klart på typ 5 timmar, så får se om jag kan testa det ikväll eller inte :) Ska iallafall använda det för mitt projektarbete, ni som undrar ;)
 
 
Nu ska jag fortsätta jobba, så ni får hade gott vänner! Imorgon är jag på bättre humör! :)

Dagen

Hej på er alla fina människor!
 
Idag har jag varit himla duktig tycker jag, och duktigare ska jag bli! I skolan hade vi samhällskunskap, där vi jobbade med ett grupparbete som vi håller på med, sedan hade vi idrott där vi hade typ cirkelträning med styrka och balans för mage och rygg, helt okej skoldag ;) Sedan efter lunchen så fick jag stanna kvar med min grupp i samhällskunskapen och fortsätta jobba lite (duktig!)
 
Sedan när jag lämnat älvkullen för dagen så åkte jag till KMTI (diktig) och mötte upp tommy där, och så körde vi ett kort men härligt pass bestående av löpning och cirkel :)
 
Nu har jag precis kommit hem och tänkte dö i någon timme (gör jag varje dag efter skolan) sedan ska jag laga köttfärssås och spagetti, plugga fysik och plugga samhällskunskap (duktig)
 
Allt för mej! Godnatt :)
 

Viaplay

Godingen min har skaffat så där sitter jag väldigt ofta och kikar film nu förtiden ;)Aldrigt riktigt varit så ambitiös att jag orkat leta upp bra filmer som jag sedan laddar ner. Så detta är perfect för mej hihi :)
 
Senast igår såg jag på Soul Surfer, som ni ser högst upp i högra hörnet. Tyckte den var riktigt bra faktiskt :D Och i helgen sog jag och godingen på War Horse, nere i högra hörnet. Också en favorit, inte första gången jag såg den dock ;)

 
Även om det inte är jag som betalar för det, så tycker jag det är jävligt värt haha, tycker båda jag och Tommy, faktiskt!

Måndagar

Goo måndag, började 8.30 och fick gå redan vid typ 9.30, hela höstterminen har varit helt underbara på måndagarna iaf, alltid slutat innan lunch <3

Men från och med nästa vecka, när vårterminen börjar så kommer den se lite annorlunda ut.. Kommer gå från 8.30 till 19.00. Kommer inte direkt vara en bra start på veckan..

Usch, tyck synd om mej!

Aja.. Nu är jag iaf på bussen hem, ska gosa lite med min älskling innan vi åker in till KMTI för ett härligt pass. Idag blir det nog mest kondition för min del, kanske lite ben. Är fortfarande helt slut i mage, armar, axlar och rygg sen i förrgår haha ;)

Hade!

Frukost

Nyss stekt en massa pannkakor till älsklingen, tyckte det så himla roligt ut när man jämför våra frukostar. Min till vänster och Tommys till höger ;) Mitt lilla matvrak <3

Godis

Ni vet hur det känns när man har druckit för varm oboy eller något, och man bränner tungan sådär hemskt. Svider som satan tycker jag iaf. Men nu har jag inte gjort det i detta fall. Dessa jävla godisar har förstört min tunga :O
 
Kan seröst inte äta något utan att typ dö :( Ville bar säga det så att ni kan tycka lite synd om mej, för det gör jag! ;)

Jag just nu

Ord

Film

Idag var det alltså skola, inte så farligt som jag tänkte mej faktiskt, men kan väll inte säga helt ärligt att jag vill tillbaka imorgon ;) Aja, tränade och var duktig precis som planerat iaf :D
 
Sen när jag och älskling kommit hem så åkta han iväg för att döma direkt, så jag satte på en film som han inte verkade så sugen sist jag föreslog den ;) The Change-up, två killar som byter liv för några dagar helt enkelt ;) Men den var helt okej faktiskt, en såndär film som man vet percis hur den kommer sluta, men ändå rolig :D
 
 
Och nu har jag porecis käkat lite mat och tänkte lägga mej framför TV:n ännu en gång. Vet inte riktigt vad det blir, men hittar nog något. Hade gott!

Skolstart = ångest

Ja som alla säkert redan vet så börjar ju skolan idag igen.. Är så jävla opepp så det finns inte! Är också EXTREMT avundsjuk på min pojkvän som får ligga hemma och sova..

Nu står jag iaf och ska hoppa på trean till skolan och där har jag bara samhällskunskap och Idrot idag faktiskt, så ganska chill :)

Efter skolan blir det kmti för min del, sen hem och ta tag i lite skolarbeten.. :/

Aja, ha en bra dag nu! :)

Fotopromenad

Här om veckan vara jag och Emma på en extremt trevlig fototur genom Skoghall, det vart kanske inte så jätte långt vi gick, men solen gick ner snabbt ;)
 
Iaf så provade vi hennes nya reflexskärmar och måste säga det att de hjälpte till mycketmer än jag hade trott innan. Så det var skitkul att testa!
 
Fick ett par fina bilder tyckte jag iaf :)
 

 
 
 
Det var det :) PUSS!

2012

Nu har det gått en vecka på det nya året. Så tänkte fylla i en såndär rolig lista med frågor om 2012!

 

1. Har du hållit dina/ditt nyårslöften?: Minns inte att jag hade ett :)
2. Vilken månad var bäst?: Augusti
3. Varför?(Frågan ovan): För att jag träffade min älskade Tommy första gången i Augusti! Och för att jag var på en grym studieresa till Barcelona i slutet månaden. Grymmaste månaden helt klart!
4. Vad var det bästa med 2012?: Att jag hittade världens finaste kille! Love!
5. Vad var det sämsta?:
6. Levde året upp till dina förväntningar?: Absolut! :D
9. Vad var ditt största misstag? Oj.. haha
10. Vad gjorde dig gladast 2012?: Tommy-boy helt klart! Han gör mej lycklig!
11. Vad gjorde dig mest sårad?:
12. Är det något du skulle ha gjort annorlunda? Tror inte det, eller rättare sagt så kommer jag inte på någonting just nu.. ;)

 

KÄRLEK:
14. Blev du kär under året?: Jaa <33
17. Har du insett något under året?: Att jag är extremt förälskad i Tommy? :)
18. Hur sumerar du årets kärlek?: Avslutade ett förhållande med en kille som jag skule gjort för länge, långe sen! Och hittade men sanna prins! <3


VÄNSKAP:
19. Träffat några nya vänner?: Jodå :D
20. Om ja, vilka då?: Folk jag träffade på Emmaboda festivalen, massa nytt folk i Karlstad och några fler typ.. Blir svårt att skiva ner alla namn ;)
22. Har du bråkat?: Småtjafs blir det alltid lite då och då ;)
23. Har du förlorat någon vän?: Asså man glider ju ifrån endel vänner, men alla mina närmsta har jag kvar <3
24. Gjort något du ångrar?: Har jag säkert ;)


VAD KOMMER DU ATT MINNAS MED 2012:
25. Vilken dag/kväll/natt kommer du att minnas mest?: 3 September
26. Varför?: Blev tillsamans med den vackraste och underbaraste killen i världen! <3 Sen finns det ju måååånga andra dagar men minns mycket väl också, har extremt många fina minen från 2012 faktiskt :D


DET BÄSTA.... :
27. Det bästa köpet?: Hmm.. iPaden var inte så dumt.. ;) Eller ännu bättre: köpt en studentresa till Ayia napa ju, inte vart där än, men ändå bland de bästa köpet, känner jag på mej iaf ;)
29: Det bästa med årets sommar?: Emmaboda festivalen får jag nog säga där, så snuskigt men så underbart! <3
29: Det bästa med årets skolgång?: Haha inget! Eller ju, att det är sista året!
30. Vad ska du uppnå med 2013 som du inte uppnåt med 2012?: Finns massor! Ska seriöst försöka komma igång med träningen bland annat!
31. Vad ska du göra annorlunda 2013?: Lägga ner mej mer i skolan kanske.. Okej det säger jag nu, men vet så väl att jag inte kommer orka det :(
32. Vad ska du fortsätta med under 2013 som du gjort under 2012?: Oj.. det mesta tror jag, haha nej men jag vet

Bra Corinne!

Okej nu ska ni få höra om min dag! Har enligt mej själv varit hur jävla duktig som helst :D
 
Älsklingen åkte iväg för att döma hockey redan tidigt imorse, och blir bort ha hela dagen.. :( Men det är fan bra för mej att vara utan han ibland ;) Fått jätte mycket gjort idag hihi :D
 
När jag gick upp så började jag storstäder hela rummet och det är mer en godkänt nu tycker jag. Sedan var jag en jätte snäll dotter och hjälpte mor och far att måla både tak och lite fönster i vardagsrummet som vi håller på att renoverar. Sedan åkte jag in till stan för att köpa smink och träningskläder! Har seriöst vart utan smink typ en månad nu, fattig efter jul och så ju ;) Men detta blev iaf köpt:
 
 
 
Och nu har jag precis börjat jobba lite med mitt projektarbete! Ligger rätt så mycket efter min tidsplan, så dags att ta igen lite :))
 
 
Wilma är med och hjälper till ^^

Godnatt världen

Ville bara säga att jag nyss skrev ett jätte fint och långt inlägg som jag sedan såklart lyckades radera, men gör ngt liknande imorgon, tror jag! Så trött på mej själv ._.

Aja, GODNATT :)

Gott Nytt År!!

RSS 2.0